5 دلیل بسیار ضروری که یک استارتاپ موفق میشود

5 دلیل بسیار ضروری که یک استارتاپ موفق میشود:
در این مقاله به مهمترین دلایلی که باعث موفقیت یک استارتاپ میشوند، خواهیم پرداخت و مهمترین دلیل ها آنها را بررسی خواهیم کرد. یک استارتاپ موفق چه ویژگیهایی دارد؟ شرکتهای نوپا چطور میتوانند رشد کنند؟
1.زمان بندی:
شاید تعجب کنید و با خودتان بگویید : مگر مهمترین عامل، ایدهی استارتاپ نیست؟ خب باید بگویم خیر! زمانبندی در راهاندازی یک شرکت نوپا مهمترین ابزار است. اگر شما قادر به برنامهریزی و پیداکردن زمانی مناسب برای راهانداختن کسبوکار خود باشید، میتوانید صاحب یک تجارت موفق شوید! اما این تمام ماجرا نیست. منظور از زمانبندی، در واقع مدیریت کارها و انرژیها است.
2.تیم اجرایی:
برای پیادهسازی یک ایده قطعا مهمترین موضوع بعد از زمانبندی، تیم است. اگر افراد تیم نیت درست، انگیزهکافی و روحیهی کاری داشته باشند، تیم قویای خواهد بود. پس استعدادهای یک استارتاپ، تاثیر زیادی بر تیم اجرایی و در نهایت بازدهی افراد خواهد داشت. یک کسبو کار با کمترین تجربهای که دارد، باید بهترین دستاوردها را نیز داشته باشد.
3.ایده:
سومین دلیل موفقیت یک استارت آپ ایدهی عالی است. این ایده میتواند برای مردم کمککننده باشد و یا قشر خاصی از افراد را در بربگیرد. میتواند افراد را سرگرم کند و برای آن تیم منبع خوبی برای درآمد باشد؛ پس ایده یک استارتآپ تمام هدف کسب و کار را آشکار میکند. بنابراین ایده تمام چیزی نیست که یک استارتاپ لازم دارد.
4.مدل و الگوی کسبو کار:
اگر بتوانید الویتها را مشخص کنید و آنها را مدیریت کنید، میتوانید یک برنامه کسبو کاری عالی برای شرکتتان طراحی کنید. از استارت آپ های دیگر الگو بگیرید و آنها را مورد بررسی قرار دهید. پس بهتر است از اول کسب و کارتان، بنچ مارکتینگ کنید و از شرکتها و کسب و کارهای موفق الگو بگیرید. درباره بنچ مارکتیگ در سایت متمم بیشتر بخوانید
5.سرمایه:
اگر باز هم فکر کردید نقطه شروع یک کسبو کار سرمایه است باز هم اشتباه فکر میکردید! سرمایه اخرین دلیل (از 5 دلیل!)برای موفقیت در کسبکار است. دیدتان را وسیعتر کنید و محدود به سرمایه استارتاپتان فکر نکنید.
درصدهای تاثیر هر یک از این موارد بر بیشاز 200 شرکت :
زمان بندی :42 درصد
تیم اجرایی:32 درصد
ایده ی استارتآپ: 28 درصد
مدل کسبو کار :24 درصد
سرمایه : 14 درصد
یک استارتآپ موفق، به یک مدیر عالی نیز نیازمند است. مدیری که بتواند تمام موارد گفته شده را مدیریت کرده و بهترین بازدهی را برای شرکت خود بهوجود بیاورد. مدیری که بتواند به کارمندان خود انگیزه دهد تا بازدهی بهتری داشته باشند، در عین حال بتواند قاطع و محکم نقصها را به زبان بیاورد. در مقالات بعدی به این موضوع خواهیم پرداخت.
منبع: سخنرانی تد تاک (ted talk)