منوی دسته بندی

با یادگیری مهارت جدید روی مهارت‌های قبلی خود تاثیر می‌گذاریم!

با یادگیری مهارت جدید روی مهارت‌های قبلی خود تاثیر می‌گذاریم!
زمان مطالعه: 2 دقیقه

با یادگیری مهارت جدید روی مهارت‌های قبلی خود تاثیر می‌گذاریم!

چطور ممکن است که با یادگیری مهارت جدید بتوانیم روی مهارت‌های پیشین خود اثر بگذاریم؟ اصلا این مفهوم یعنی چه؟ چطور کسی که در رشته‌ی دیگری درحال فعالیت است، می‌تواند وجودش برای ما مفید باشد؟

  • مهارت‌های مشابه، بسیار روی تقویت هم تاثیر گذار اند:

فرض کنید کسی که عکاس است، بخواهد طراحی را شروع کند. عکاس زمانی که شروع به نقاشی می‌کند، دقت می‌کند که بهتر است چطور قاب را ببندد. و جالب است بدانید که این حرکت کاملا ناخودآگاه است! احتمالا این را شنیده باشید که کسی که کتاب خوان باشد به نویسنده‌ی خوبی تبدیل خواهد شد. دقیقا به این شکل که متن زیادی خوانده باشی و تمام آن روی مهارت‌های دستور زبان و نوشتاری‌ات تاثیر بگذارد. نویسنده بعد از آن به راحتی به فیلمنامه نویس و یک نقاد اثر هنری نیز می‌تواند تبدیل شود.

مثالی دیگر می‌زنم: یک گریمور یا میکاپ آرتیست اگر بخواهد طراحی چهره کار کند، برایش بسیار راحت خواهد بود. چرا؟ چون با انواع کنتراست‌های صورت آشنایی دارد و به راحتی می‌تواند تیرگی ها و روشنی‌ها را بشناسد. پس همیشه در یادگیری چیز جدید نگران نباشید که آن چیز را نخواهید آموخت یا دیر فرا خواهید گرفت. چون با وجود دانش قبلی خود، آن علم یا مهارت را راحت‌تر یاد خواهید گرفت.

  • برای بهتر شدن در کارتان نیاز به خبره های رشته‌های دیگر دارید:

گاهی نظر یک شخص درباره‌ی کارتان حتی اگر هیچ ربطی به رشته شما ندارد، می‌تواند مفید باشد؛ زیرا شما هیچ وقت نمی‌توانید از زاویه دید او به اثر یا کار خود نگاه کنید! شاید فکر کنید که خب این چیز مهمی نیست. من که نمی‌خواهم درباره‌ی کارم نظر کسی را بشنوم. اما حقیقت این است که خیلی اوقات نظرتان دیگران می‌تواند کمک کند تا به پیشرفت بیشتری در حرفه‌ی خود برسیم.

  • هرچیزی را به آسانی یادبگیرید!

این حقیقت است که ما باورهای محدودکننده‌ی زیادی درباره یادگیری داریم: دیگر زمانش گذشته… برای این کار دیر شده است! تمام این افکار فقط ما را از چیزی که میخواهیم بیاموزیم، دور می‌کنند. همانطور که گفتم، دانش‌های قبلی شما، حالا به کمک‌تان آمده و به روند سریع یادگیری شما کمک می‌کنند! پس هیچ‌وقت سخت نگیرید و کاری که میخواهید را شروع کنید! نگذارید کمالگرایی شما را خفه کند.

کتاب عادت های اتومی

زهرا سادات هاشمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *